Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió de Menjador volem fer-vos partícips del dia a dia del menjador i del temps d’esbarjo dels vostres fills i filles, així com de les propostes de canvi que es van introduint.

Actualment treballem per aconseguir que el menjar dels i de les alumnes sigui més equilibrat, més saludable, més variat i amb més qualitat. Per aquest motiu, s’ha incorporat a la cuina en Javier, una persona que creiem que reuneix les qualitats professionals i competències personals que ens ajudaran en aquest canvi.

Com a novetat cal destacar que sempre que s’aporti un justificant mèdic se servirà menú especial d’al·lèrgies o intoleràncies. Cal ser molt escrupolosos en aquest punt. Com sempre cada dia s’oferiran menús astringents i laxants.

Des de la Comissió pensem que és important recordar que el temps de migdia és un espai d’aprenentatge com la resta del temps a l’escola. Per això, hem d’acostumar als infants a menjar de tot, o al menys a provar-ho. Creiem que no s’ha d’obligar a ningú a menjar però és important diferenciar situacions concretes amb els problemes mèdics. Tenint en compte això, si els infants tenen problemes amb algun aliment en concret, restem a la vostra disposició per estudiar el cas individualment i parlar per acordar les mesures més adequades pel vostre infant.

També, estem oberts a que ens comuniqueu les vostres sensibilitats religioses o culturals relacionades amb el menjar per tenir-les en compte sempre que sigui possible.

Des de la Comissió esperem que les famílies acolliu amb il·lusió els canvis que es vagin incorporant i us convidem a ser part d’aquesta comissió: les vostres idees i suggeriments sempre seran benvinguts.

Per contactar amb la comissió, podeu fer-ho a través del correu: menjador@ampajoanmirobcn.cat.

Setembre 2019