Els nostres primers 25

Celebrem els 25 anys de l'escolaJa fa uns quants anys que sóc pare de l’escola.

Ja fa uns quants anys que participo de les seves festes, actes, trobades, reunions, estic convençut que tot forma part de l’educació dels nostres fills.

M’he emocionat al sopar de sisè, m’ho he passat en gran als dinars de la lúdico -esportiva, m’he embrutat pintant xarranques, m’he divertit en els sopars de fi de curs (ballant fins que ens han tret del pati), he xiulat a les manifestacions, m’he banyat a la piscina, m’he disfressat, he venut samarretes, números per les rifes i moltíssimes coses més. Tot multiplicat per 11 anys que em sento peça activa d’aquesta escola. Han sigut moltes trobades i moltes emocions.

Tot això ho explico perquè em pensaba que ja ho havia vist tot. Estava ben equivocat, encara em quedaba una nova cosa per viure, la festa del 25è aniversari de la nostra escola el passat dia 5 de maig.

Quan vaig arribar, se’m va posar la pell de gallina, veient la llarga cua de gent que hi havia esperant per entrar.

Celebrem els 25 anys de l'escolaVaig al·lucinar amb el trànsit de gent pels passadissos de l’escola, els comentaris de les exposicions. Records entranyables d’històries velles i no tant velles.

I la sensació a l’entrar al pati no s’explica, es viu. El pati era ple de convidats. Mares, pares, nens, nenes, exalumnes que feien voluntàriament de cambrers, d’altres xerrant amb antics companys, la coral, la gent del teatre, mestres en actiu i mestres jubilats, monitors, grups de percussió, avis, àvies. Tots velles cares conegudes. I com no, els parlamentaris polítics.

Gràcies a l’AMPA , que una vegada més estava darrere de tot això, a aquells que van dedicar part de les seves hores a fer reunions, a aquells que vau fer pastissos, coques, entrepans, als que vau traslladar taules, servir beguda, enganxar moqueta, als mestres i personal de l’escola, als nostres fills i filles per transmetre’ns l’estima que tenen a la seva escola, i evidentment a tos els convidats que vàrem ser més de 1.000. En definitiva a tots aquells i aquelles que acabem portant el segell Miró.

Moltíssimes felicitats MIRÓ!!!

Albert Segarra
Exalumne i pare de 2n

Comissió 25è aniversari

Celebrem els 25 anys de l'escolaA la primera reunió vam ser força gent i a la segona ja érem menys, però els que vam quedar, vam persistir fins al final. Les idees eren moltes i el pressupost es disparava, per això vam haver de “retallar” i demanar ajut a l’Ajuntament. Vam anar a presentar el nostre projecte al Regidor d’Ensenyament i va agradar. I hem aconseguit una bona subvenció. Ha estat tota una experiència treballar en grup i haver de consensuar i prendre decisions que en algun moment han estat agosarades.

No podrem oblidar mai el dia que es va penjar la banderola, quan vam començar a comptar quants pastissos farien falta si les famílies ens decidíem a preparar l’aperitiu, la recerca a la desesperada del càtering de begudes, quan es va acabar la cinta a doble cara per enganxar les moquetes a les 10 de la nit, la neteja de vidres improvisada o l’emoció que vam sentir al veure el goig que feien les taules.

Diuen que el voluntariat és una de les Feines més agraïdes perquè dones molt però encara reps més. I aquest cop ha estat així. Els que hem tingut la sort de veure com creixia la festa no podrem oblidar mai la celebració del 25è aniversari de l’escola. Pensem tornar al 50è.

Gràcies a tots/totes!!!

L’Escola Joan Miró celebra el seu 25è aniversari

Aquest curs l’escola Joan Miró celebra el seu 25è aniversari. Durant la setmana cultural els nens i les famílies gaudirem de diferents exposicions i treballs que es faran amb aquest motiu.

Ja ha arribat el dia i demà dissabte 5 de maig a les 11 del matí es farà la celebració a l’escola. El col·lectiu de mestres, de monitors, i les famílies han fet possible aquesta festa.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

I ara a gaudir de la Festa !!!

> Consulta aquí el blog de les activitats dels 25 anys