CIRCULAR INFORMATIVA A LES FAMÍLIES

CALENDARI ESCOLAR

Us recordem que el dijous 7 de desembre és un dels dies festius de lliure disposició del centre i, per tant, no hi haurà classe.

També us informem que el dijous 21 de desembre serà dia no lectiu, per ser el dia que es realitzarà la jornada electoral als centres educatius.

L’últim dia de classe d’aquest trimestre serà el divendres 22 de desembre i l’horari lectiu d’aquest últim dia serà de 9 a 13 h. L’alumnat que va a dinar a casa sortirà a les 13 hores, i el que utilitzi el Servei de Menjador sortirà a les 16.30 h. Les Activitats Extraescolars es realitzaran amb normalitat.

Us agrairem que si el vostre fill o filla no utilitza habitualment el Servei de Menjador, però l’últim dia es vol quedar a dinar, ho feu saber al més aviat possible a la Susanna a la secretaria de l’AMPA. Saber-ho amb antelació ens permetrà atendre correctament totes les demandes.

El primer dia de classe del segon trimestre serà el dilluns 8 de gener.

LLIURAMENT D’INFORMES

El dijous 22 de desembre es lliurarà a l’alumnat d’Educació Primària l’informe corresponen a la 1a avaluació.
A l’alumnat d’Educació Infantil, aquest 1r trimestre, només se’ls lliurarà l’informe del Servei de Menjador.

CARNAVAL

Us anticipem que el tema de Carnaval d’aquest curs serà “La Prehistòria”, d’aquesta manera durant les vacances podeu anar pensant algunes idees.

Aprofitem per desitjar-vos unes Bones Festes!

Equip directiu
Barcelona, 1 de desembre de 2017

DESCARREGA AQUÍ LA CIRCULAR