Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió de Menjador us volíem fer un petit resum de com ha anat aquest any escolar.

Estem convençudes, com sempre, que l’estona del menjador és fonamental pels nostres infants i en aquests darrers tres anys hem intentat omplir-la de continguts enriquidors.

Algunes de les idees que ens havíem proposat al principi d’any no s’han pogut portar a terme, ja sabeu que hem estat treballant el projecte pati pel qual vam rebre fins i tot un premi de la FaPaC.

Això no treu que durant l’estona del menjador i pati, a partir d’ara l’Estona del Migdia, es portin a terme les activitats que des de Coordinació de menjador s’organitzen.

Creiem important que aquesta informació arribi a les famílies, per tal de reconèixer la tasca que es porta a terme i alhora ser coneixedors de les possibilitats que tenen els nostres infants durant aquest marge de temps.

Per una banda us informem dels tallers facultatius que es van portar a terme durant l’any al migdia i, per l’altra, de les activitats realitzades durant l’estona d’esbarjo segons edat i els que s’estan posant en marxa durant la jornada intensiva.

Per l’any que ve tenim moltes tasques a portar a terme – seguir millorant qualitativament els nostres menús i seguir formant-nos cap a uns hàbits saludables- i, per aquesta raó, la comissió de menjador necessita famílies que hi dediquin temps.

Aprofitem, per tant, per fer-vos una crida de participació a la comissió. Si esteu interessades podeu enviar un mail a l’adreça: menjador@ampajoanmirobcn.cat

Bon Profit i Bon Estiu!!