INGREDIENTS

500g de xampinyons (nosaltres utilitzem xampinyó blanc i “portobello” de cultiu ecològic)

2 porros 

1 ceba dolça

1 pastanaga

4 patates blanques (mitjanes)

1 carabassó

1 dent d’all

1 litre de brou de verdures (api, nap, xirivia, pastanaga, porro, ceba i col)

PREPARACIÓ

Rentem els xampinyons i els tallem a quarts. Pelem el carabassó i la pastanaga. Tallem totes les verdures a daus petits (brunoise).

En una cassola alta sofregim els xampinyons amb oli d’oliva verge ben calent, quan s’evapori l’aigua afegim l’all picat i removem. A continuació afegim les verdures i deixem a foc mig fins que tot estigui daurat. Posem una mica de sal i cobrim amb el brou de verdures. Deixem coure fins que la patata estigui ben tendra. Triturem i rectifiquem de sal.

Proposta de presentació: Opcionalment es pot servir amb formatge parmesà ratllat i una mica de pebre negre.

Si la vols imprimir, clica aquí.