Benvolgudes famílies,

Per al curs 2023-2024, tenim per triar entre un gran ventall d’activitats extraescolars, algunes que ja coneixeu i moltes altre noves, que segur us semblaran interessants.

Des de la Comissió d’Extraescolars de l’AMPA i la Comissió del Consell Escolar, s’ha treballat al llarg d’aquest curs per tal d’ampliar l’oferta i, d’aquesta manera, atendre les demandes de les famílies, recollides directament o a través de l’enquesta en la que vàreu participar a principis d’aquest any.

Esperem que la proposta que em preparat us agradi i us sembli prou diversa. Hi trobareu activitats esportives, creatives, artístiques, amb idiomes, etc. A més a més, aquest any també s’oferirà el servei d’acollida de tarda (a banda del que s’ofereix al matí).

En totes les activitats, les inscripcions es faran online a través dels formularis / links que trobareu al dossier, directament amb cadascuna de les empreses que ofereix l’extraescolar. Únicament el servei d’acollida de tarda es farà de manera presencial a la secretaria de l’AMPA.

Qui ofereix l’activitat?Quan ens hem d’inscriure?Mètode d’inscripció:Quan comença l’activitat?*Quin horari tindrà l’activitat?On contactar en cas de dubtes?

Associació Esportiva Eixample
Entre el 12 i el 19 de juny (o entre el 28 i el 31 d’agost)On-line: Clica aquíEl dimarts 12 de setembre17:00 a 18:00 **contacta@ ae-eixample.cat

Escola de Músics
Entre el 12 i el 19 de juny (o entre l’1 i el 8 de setembre)On-line: Clica aquíEl dimarts 12 de setembre16:30 a 17:30ymallofr@ xtec.cat

First Page
Entre el 12 i el 19 de juny (o entre l’1 i el 8 de setembre)On-line: Clica aquíEl dimarts 12 de setembre16:45 a 17:45school@ firstpageschool .es

Cet10 (acollida de tardes)
Entre el 12 i el 19 de juny (o entre l’1 i el 8 de setembre)Presencial, de 9h a 13h a l’escola. Jose Tàpies.El dimarts 12 de setembre16:30 a 17:30mesteban @cet10.com
* Les activitats de I3 començaran el 2 d’octubre.
** AEE també té algunes activitats que comencen a les 18:00

Esperem i desitgem que us agradi aquest dossier i aprofitem per animar a pares i mares a unir-se a la comissió d’extraescolars de l’AMPA, ja que sense una comissió de famílies voluntàries no seria possible organitzar i preparar aquesta oferta d’activitats.

Clica aquí per accedir al dossier d’activitats extraescolars.

Pel servei d’acollida de tarda, a partir de l’1 de febrer de 2024, clica aquí per accedir al dossier.

Per a qualsevol dubte i/o suggeriments, podeu contactar-nos al correu:
serveis@ampajoanmirobcn.cat