Aquests curs 2023-24 l’AMPA Joan Miró organitza quatre activitats per a adults fora de l’horari escolar, que començaran a partir de la primera setmana d’octubre.

ACTIVITATS

BATUCADA

Grup de batucada de mares i pares de l’escola. 

Vine a aprendre a tocar!!! Amb el grup de batucada animarem les festes de l’escola, acompanyarem als gegants…..

Classes impartides per l’Omar Kattan.

No es requereix de coneixements previs de música o percussió per poder apuntar-se.

Horari: Dimecres, de 19:00 a 20:00
Inici previst: 4 d’octubre (pot haver-hi alguna variació)
Places: Hi ha 12 places (que són els instruments de que disposem). Es requereix un mínim de 8 inscripcions per formar un grup.
Lloc: Sala de Psicomotricitat o Aula de Música (pot variar)
Preu: 25€/mes per persona
Pagament: es realitza directament al monitor. Les persones inscrites es posaran d’acord amb ell per realitzar el pagament.

FUTBOL

Per pares i mares amb ganes de practicar aquest esport i gaudir d’una bona estona junts. Es podran trobar al pati de l’escola i organitzar els seus propis partits.

Aquesta activitat no té un monitor/a. Hi ha una persona (ja presentada voluntària) per encarregar-se de les claus i d’obrir i tancar les portes i les llums. 

Durant les activitats es podrà fer ús dels lavabos del centre com a vestuari, però no es podrà accedir a les dutxes, doncs el personal de neteja ja les haurà netejat. 

Horari: Dimecres, de 19:00 a 20:30
Inici previst: 4 d’octubre
Places: Hi ha 20 places.
Lloc: Pistes de l’Escola.
Preu: No té cap cost afegit, a part del l’import de l’assegurança en el moment de la inscripció. 

BÀSQUET (NOVETAT!)

Per pares i mares amb ganes de practicar aquest esport i gaudir d’una bona estona junts. Es podran trobar a la pista de l’Institut Ernest Lluch i organitzar els seus propis partits.

Aquesta activitat no té un monitor/a. Hi ha d’haver-hi una persona com responsable del grup (ha de sortir entre els inscrits a l’activitat) 

Durant les activitats es podrà fer ús dels lavabos del centre com a vestuari, però no es podrà accedir a les dutxes, doncs el personal de neteja ja les haurà netejat. 

L’accés a les pistes de l’Institut serà realitzada per una persona de l’AEE, que serà la que doni accés a l’inici i serà la que tancarà al finalitzar.

Es prega màxima puntualitat en acabar.

Horari: Dilluns, de 19:00 a 20:00
Inici previst: 2 d’octubre
Places: Hi ha 20 places.
Lloc: Pistes de l’Institut Ernest Lluch.
Preu: No té cap cost afegit, a part del l’import de l’assegurança en el moment de la inscripció. 

IOGA

Vine a practicar ioga, connecta el cos, la respiració i la ment. Aquesta pràctica utilitza postures físiques, exercicis de respiració i meditació per millorar la salut general.


Classes impartides per la Laura

Horari: Dimecres, de 19:00 a 20:30
Inici previst: 4 d’octubre (pot haver-hi alguna variació)
Places: Actualment queden 3 places lliures (hi ha 7 places ja reservades de persones que van confirmar la seva continuïtat al final de curs passat)
Lloc: Sala de Psicomotricitat 
Preu: 7€/per persona i classe.  (28€ o 35€/mensuals en funció del mes)
Pagament:  Es realitza directament a la monitora de l’activitat.  Les persones inscrites es posaran d’acord amb ella per realitzar-lo.

INSCRIPCIÓ

  • Cal omplir i signar la matrícula d’inscripció. La podeu descarregar clicant aquí i dur-la complimentada a l’escola o omplir el full de matrícula a l’escola. 
  • Les inscripcions les formalitzarà el Jose Tapias, administratiu de l’AMPA, en el seu horari d’atenció a les famílies, els dimarts i els dijous, entre les 9:00 i les 13:00, o bé enviant-la per correu a serveis@ampajoanmirobcn.cat
  • En les modalitats de pagament en efectiu o en targeta, caldrà abonar l’import de l’assegurança (pagament únic anual de 5€) en el moment de formalitzar la matrícula. 
  • La data límit d’inscripció finalitza el 29 de setembre. El començament de les activitats està previst per la primera setmana d’octubre. Tot i així, pot haver-hi alguna modificació sobre el començament de l’activitat.

Les places s’aniran cobrint per estricte ordre de presentació de les inscripcions.

Fes clic aquí per descarregar-te el full d’inscripció

Informació general:

  • Durant les activitats es podrà fer ús dels lavabos del centre com a vestuari, però no es podrà accedir a les dutxes, doncs el personal de neteja ja les haurà netejat. 
  • Com que l’equip de neteja de l’escola plega a les 21.30, una hora després del final de les activitats, serà aquest l’encarregat de tancar el centre i posar l’alarma. 
  • La quota d’inscripció a les activitats inclou una assegurança. No es pot participar a cap de les activitats si no s’ha abonat la quota corresponent. Les persones participants només poden ser pares, mares, tutors o tutores d’alumnes del centre. 
  • Si us voleu imprimir el programa en pdf, podeu el podeu descarregar.
  • Per a qualsevol dubte i/o suggeriments de noves activitats del vostre interès, podeu contactar-nos al correu: serveis@ampajoanmirobcn.cat

Comissió Extraescolars

AMPA Joan Miró