Des de la comissió del Camí Amic volem informar a les famílies que estem treballant per un camí més agradable de casa a l’escola i un barri més amable i saludable. Vivim en un barri amb alta densitat de població i un trànsit massiu que provoca alts índex de contaminació atmosfèrica i acústica. Aquest desembre guanyarem el xanfrà de davant de l’escola per fer un tancat amb espais per seure i alguns arbres per tenir ombra (com a salesians o Calàbria Consell de cent).

Altres iniciatives en marxa:
– creació de tres supercruilles a Consell de Cent amb Rocafort, Borrell i Casanova.
– pacificació del carrer Consell de Cent en el tram que va del parc al carrer Urgell (en un 1r tram) i fins Aribau (en un 2n tram). La prioritat seria del vianant i no del vehicle (tipus els carrers Borrell i Tamarit amb el mercat de Sant Antoni).

Fa molt temps que estem treballant en aquests projectes i tenim una oportunitat per pressionar l’Ajuntament per portar-les a terme. Us informem de tot això perquè aquest projecte d’escola i de barri està molt avançat però s’ha de culminar.

El proper dimarts dia 30 a les 18h de la tarda a IES Viladomat hi ha la tercera sessió del Grup Impulsor que tractarà sobre l’Espai públic i les persones en el marc de la superilla de Consell de Cent – Germanetes. Necessitem quanta més gent i més força millor. Que l’Ajuntament vegi les escoles i el barri implicat i no es faci enrera.

A la reunió de l’AMPA d’avui s’ha decidit informar a les famílies del projecte de forma urgent per tal de transformar i fer més amable el barri on vivim i creixen els nostres fills. Qualsevol interessat en ampliar informació pot contactar amb la Comissió Camí Amic.