PASSAT
El fet que de posar un bolet a l’escola, va comportar canvis a l’edifici. Un d’elles va ser la creació un espai per la Biblioteca al segon pis, ja que abans es compartia amb la sala de mestres.

Aquest canvi va comportar un repte; aprofitar per netejar el fons i afegir títols més actualitzats. Però la única manera de fer això possible i controlar els llibres era tornant a catalogar i folrar tots els llibres.

Com aquesta feina era important, es va demanar ajuda a l’AMPA. La bona resposta per part de les famílies va permetre la creació d’una Comissió de Biblioteca que està operativa des de febrer del curs passat.

PRESENT
Tota la feina impulsada per la Comissió i en la que han participat moltes famílies està prevista que conclogui a finals del mes de Novembre. Estigueu atents per quan s’anunciï la data de la inauguració, abans d’acabar l’any.

Algunes dades:
– Llibres catalogats: 1800 (i pujant)
– Llibres de narrativa infantil i juvenil: 1100
– Temps necessari per catalogar, etiquetar i folrar cada llibres: aprox 10 min/llibre

FUTUR
Una vegada estigui la Biblioteca en marxa, es vol actualitzar i rotar els llibres de les Biblioteques de classe. També hi ha moltes idees per dinamitzar la lectura, però com tot es necessita temps.

QUÈ PUC FER
Ara necessitem una última ajuda per acabar de folrar tots els llibres i deixar-ho tot a punt per poder-la obrir i que els nens tornin a utilitzar la Biblioteca. Per això, ens trobareu de Dilluns a dijous de 16h30 a 18h.

Quant abans acabem la Biblioteca, abans podrem continuar amb les Biblioteques de classe i altres idees.