Tens un trineu que utilitzes una vegada a l’any? Material de robòtica o de manualitats, joguines o jocs de taula que prenen el pols dins els armaris? Llibres preciosos i encantadors però que ja han llegit 1000 vegades els teus fills? A casa teniu ganes de renovar, variar o canviar tot aixó però ni l’espai ni el pressupost és extensible?

Doncs l’AMPA ofereix una plataforma on podràs posar tot aquest material en línia per prestar-lo, regalar-lo o intercanviar-lo amb altres membres de l’escola.

Descobreix https://joanmiro.prestam.net/

Aquesta plataforma es va crear a partir d’una aplicació disponible en codi obert. Es absolutament gràtis i sense ànim de lucre, i només està destinada a la gent de l’escola.

Com accedir-hi?

La plataforma és d’ús exclusiu de la comunitat de l’escola Joan Miró. Per accedir-hi s’ha de seguir els següents passos:

1. Usant el formulari que trobaràs a sota. Afegeix el teu nom y el correu electrònic que vas comunicar a l’AMPA.

2. Rebràs en els propers dies un correu electrònic amb un codi d’invitació per unir-te a la plataforma.

3. Registra’t usant aquest codi d’invitació. Ja ets membre de la plataforma de préstecs i intercanvis de Joan Miró!

Com utilitzar la plataforma?

  • Publica anuncis oferint llibres, joguines, jocs i altre material didàctic i creatiu de casa teva.
  • Per a que funcioni i sigui interessant per a tot(e)s, posa-hi coses que us agraden a tu i als teus fills.
  • Si veus alguna cosa disponible i que us interessa, contacta amb el proprietari a través de la plataforma i quedeu en persona.
  • Si és un préstec, poseu-vos d’accord sobre la seva duració i quines recomanacions seguir per utilitzar l’objecte (per exemple, si només s’ha d’utilitzar amb l’ajuda o la prèsencia d’un adult). Es important també verificar junts l’estat de l’objecte (si hi ha algunes deterioracions, per exemple). I, és clar, prendre nota del contacte del prestador/proprietari.
  • Respecta la duració del préstec. Cuida l’objecte com si fos teu (o millor que el teu). La base de funcionament d’aquesta plataforma és que som una comunitat i que hi ha respecte i confiança.
  • Quant quedeu per tornar l’objecte, controleu que tot estigui bé i comenteu amb sinceritat si hi ha hagut algun problema.
  • Si un objecte es perd o alguna peça es deteriora, el prestador, a poder ser, l’hauria de tornar a comprar.
  • Es pot deixar un comentari sobre l’objecte que serà visible per els altres usuaris.
  • La plataforma no es fa responsable dels problemes que poden ocurrir amb els préstecs.

Moltes gràcies, i que gaudeixin!


Marcant la present casella, consenteix el tractament de les seves dades amb les finalitats descrites a la Política de Privacitat (obligatori).

Marcant la present casella declara, sota la seva pròpia responsabilitat, tenir complerts els catorze anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això (obligatori).