Programa Lúdico Esportiva

Dissabte 4 de maig

16:00 a 20:30h. Campionat de bàsquet i/o futbol arbitrat per famílies de l’escola. Hi poden participar nens i nenes de 1r fins a 6è.

Per poder participar a l’activitat, trobareu les butlletes d’inscripció a consergeria. Cal dipositar les butlletes a la capsa que trobareu a l’entrada de l’Escola, abans del dia 3 de maig.

17:30 a 18:30h. Taller de Zumba: Activitat oberta a tots els cursos, mares, pares…

Diumenge 5 de maig
10:00h. Bicicletada popular pel barri. (9:45h a la porta de l’escola). La marxa durarà aproximadament 1 hora.

RECORDEU QUE TOTS ELS NENS I LES NENES HAN D’ANAR AMB CASC I ACOMPANYATS D’UNA PERSONA ADULTA SENSE EXCEPCIÓ.

9:30 a 11:00. Partit de bàsquet o futbol (segons demanda) a la pista del Poliesportiu per pares i mares. Per jugar cal portar una samarreta blanca i una negra (o fosca).

Cal apuntar-se en un full que deixarem a l’escola (consergeria).

11:00 a 13:30. Tallers Anti-rumors per una escola inclusiva i anti-racista organitzats per les famílies de l’Escola. Participen un grup de nois del centre d’acollida Nur (mòduls c/Calàbria/Consell de Cent).

11:00 a 13:30h. Tallers esportius i lúdics organitzats per l’Associació Esportiva Eixample.

A més a més, BARBACOA PER DINAR!

No us oblideu que durant els dos dies podrem gaudir del BAR ofert per les famílies de 6è per col·laborar amb el VIATGE DE FI DE CURS. Per les famílies que vulguin, tancarem la jornada amb el clàssic dinar de pícnic al pati de l’Escola. També aquest any tindrem l’opció de BARBACOA que prepararà la comissió de bar de 6è.