Les activitats dinamitzades relacionades amb la creativitat formen part de la nostra programació mensual de Temps de migdia. Per a Cet10 i per a l’AMPA és important donar eines i guiar en el procés de desenvolupament de la creativitat dels infants.


En aquest mes de novembre, els grups d’I4 i I5 han realitzat un taller de papiroflèxia, on després de fer un avió i decorar-lo, han jugat amb ell.


Els grups de 1r, les mentes i les cintes, han acabat el joc de tres en ratlla que van començar a l’octubre i han creat collages a partir de revistes.


Els artistes i les estrelles del curs de 2n, han creat la seva pròpia bandera i també, han fet els seus propis retrats amb globus.


El curs 3r, Tibidabo i Montjuïc, han explorat la creativitat en el món de la dansa i del relat d’històries.


Tòquio i Lisboa, els/les alumnes de 4t, han fet malabars amb globus i arròs, i també, han creat avatars amb cartes i després, han fet un torneig amb ells.


Madagascar i Hawaii del curs de van representar a inici de mes l’obra de teatre que havien preparat a l’octubre i han començat un espectacle de Got Talent. La final d’aquest es farà al desembre.


I finalment, els grups de 6è, Urà i Júpiter, han celebrat un concurs de MasterChef, on a través de l’alimentació, han treballat amb productes de temporada, entre altres. Els objectius del concurs han estat crear plats d’entrants i postres per grups. Els plats han estat tastats per un jurat que ha tingut en compte diferents aspectes, com és la presentació, l’originalitat o la neteja a les creacions.

Mònica Esteban

Coordinadora Temps de Migdia (CET10)