Hola famílies,

Com sabeu, aquest any la temàtica de Carnestoltes de l’escola Joan Miró ha estat la Selva. El dia màgic no només va ser el divendres de Carnaval (17 de febrer), quan les portes de l’escola es van obrir pels infants i les seves famílies i es va descobrir la decoració d’aquest any, sinó cada dia des de mesos abans, on tota la l’escola (mestres, equip de monitoratge, infants…) ha format part de la creació d’aquest bonic projecte.

En particular, l’equip de monitoratge de Temps de migdia ha participat en la decoració dels dos menjadors, comptant amb l’ajuda dels infants durant el temps de lleure.

Les monitores d’I3 han creat una cascada màgica on s’observen diferents animals. El grup de monitoratge d’I4 i I5 han decorat part del menjador petit amb un mural on es troba un lleopard i diferents cabanes.  A més a més, els infants d’I4 i I5 han fet un taller durant l’estona del pati on han pintat tigres.

Per altra banda, el monitoratge de 1r i 2n ha realitzat un mural amb un tigre a la selva i ha ambientat l’espai amb grans lianes. Els infants també ens han ajudat a dibuixar fulles i flors, així com han dut a terme un taller de màscares de Carnestoltes amb la temàtica de la selva.

El grup de monitors, monitores i infants de 3r i 4t han creat un mural on podem trobar fulles, flors i animals, així com la creació de diferents palmeres i un pont penjant situat al centre del passadís principal.

Els nens i nenes de 5è han estat les artistes dels animals del menjador petit, així com l’equip de monitoratge ha fet lianes i flors gegants que decorant i donen color a l’espai.

I finalment, el grup d’infants de 6è ha fet un mural d’un tigre que sembla que tingui moltes ganes de sortir de la paret, i a més, l’equip de monitoratge ha format diferents arbres de la selva  que donen caliu al menjador petit.

Treballant com un equip, hem aconseguit ambientar l’espai que acull diàriament als infants a l’hora de dinar com si fos una selva de veritat.

Aprofitem per agrair la implicació i les ganes de l’equip de Temps de migdia en aquest dia tan diferent i divertit.

Mònica Esteban

Coordinadora Temps de Migdia (CET10)