Com bé sabeu, durant l’esbarjo de temps de migdia realitzem diferents propostes d’activitats pels infants de l’escola. Un dels principals objectius és engrescar als infants perquè gaudeixin i explorin activitats alternatives a les més tradicionals per sortir de la seva zona de confort.

En aquest mes de maig, us explicarem les activitats més innovadores que els grups han realitzat durant l’espai de lleure de migdia.

Els grups d’infantil d’I4 i d’I5 han fet un taller on havien d’esbrinar quina fruita es trobava amagada dins de les caixes a través dels diferents sentits: el tacte, l’olor i el gust. A més a més, han creat un mural on han pintat per colors les fruites que més els hi agradaven.

Les classes de 1r, les cintes i les mentes, han realitzat un taller de ioga per aprendre diferents postures que ajuden a relaxar-se i a estirar els músculs, i també, han participat en un taller artístic per crear un marc utilitzant pasta.

Els/les artistes i les estrelles del curs de 2n han fet un taller de circ on s’han centrat en utilitzar els malabars, així com han practicat diferents acrobàcies.

El grup de 3r, Tibidabo i Montjuïc, han fet un espectable de màgia on els infants han estat molt creatius i han mostrat als seus companys/es les seves habilitats més secretes.

Tòquio i Lisboa, els/les alumnes/as de 4t han fet el taller d’un clauer molt especial, on l’ingredient estrella ha estat la gomina de cabell.

Les classes de 5è de Madagascar i Hawaii, no només han participat en un concurs d’Eurovisió, sinó que també han realitzat un taller dansa creativa i emocional.

Els nens i les nenes de 6è  durant el mes de maig tenien l’objectiu de crear un Escape Room per grups. Júpiter i Urà, finalment, han posat a prova als seus companys/es i alguns dels membres de l’equip de monitoratge, reptant-los  a sortir amb un temps límit i complir diferents proves de l’Escape Room que havien inventat.

Mònica Esteban

Coordinadora Temps de Migdia (CET10)