Famílies,

Properament es reactiven els talls de carrer reivindicatius per demanar entorns escolars més saludables i segurs per als nostres infants. Com a AFA de l’Escola Joan Miró, participem activament en la Revolta Escolar i aquest curs 2023-24 s’han establert tres talls al calendari i tres temàtiques que giren al seu voltant.

Els talls seran:
1 desembre 2023 (temàtica Salut)
15 març 2024 (temàtica Seguretat)
24 maig 2024 (temàtica Espai Públic)

Què farem el proper 1 de desembre? FEM SALUT AL CARRER!

Tornem a tallar el carrer tal com hem fet els últims anys. Fins ara la nostra reivindicació s’ha centrat molt en pacificar un carril del carrer d’Entença, tal com es va demanar als pressupostos participatius. Finalment ho hem aconseguit però seguim batallant per poder tenir una escola amb menys contaminació i soroll.

El proper 1 de desembre veniu a participar al tall de carrer amb nosaltres. Hi haurà un circuit de bicis, patinets i patins. Són mitjans de transport saludables i que no contaminen! A banda, tindrem una paradeta de reparació de bicicletes on se’ns ensenyarà a tenir-ne cura i posar-la a punt. Porteu la vostra de casa i participeu-hi!!!

Hi haurà també tallers creatius i reivindicatius relacionats amb el parc Joan Miró i contra el projecte que inclou la tala de més d’un centenar d’arbres per les obres de perllongament de la línia subterrània dels FGC des de Plaça Espanya fins a Diagonal.

Us hi esperem!!!!

Comissió d’Externes