Benvolgudes famílies,

Com sabeu, l’AFA Joan Miró, en col·laboració amb CET10, oferim el servei d’acollida de tarda, disponible de dilluns a divendres, de 16:30 a 17:30.

Totes les famílies que pugueu requerir del servei, de forma regular o en dies esporàdics, el podeu contractar de forma molt senzilla, omplint el FORMULARI i enviant-lo per e-mail a la Mònica Esteban (mesteban@cet10.com) o lliurant-lo en paper a l’escola a l’atenció de la Mònica Esteban o del Jose Tapias (Administratiu de l’AFA)

El servei funciona com altres extraescolars: l’alumnat que realitzi aquesta activitat, les 16:30 serà recollit pel monitor/a de l’acollida i caldrà realitzar la recollida, per part de les famílies, a les 17:30 al vestíbul de l’entrada de l’escola.

Per realitzar un dia esporàdic caldrà avisar a la Mònica Esteban, de CET 10, com a molt tard abans de les 14:00 del dia que s’hagi de realitzar l’acollida esporàdica mitjançant correu electrònic (mesteban@cet10.com). El pagament d’aquest dia, o bé es realitza amb targeta bancaria a la recollida de l’infant, o bé es cobrarà en el rebut del mes següent.

Degut a la poca demanda del servei que hi ha hagut el primer trimestre, a partir de l’1 de gener s’aplicaran unes noves tarifes per a fer possible mantenir-lo fins a final de curs i plantejar-nos tornar-lo a oferir el curs vinent.

Esperem que no sigui necessari, però de cara al curs 2024-2025 l’activitat podrà anul·lar-se en funció de les inscripcions que hi hagi.