Benvolgudes famílies,

Com us hem anat informant, degut a l’avançament de la data d’inici del curs escolar al setembre, a partir d’aquest curs el servei de monitoratge de 15:30 a 16:30 els dies de jornada intensiva de l’escola ( dia 21 desembre i dies del 6 al 22 de juny) suposa un increment directe en el cost anual del servei. Fins ara es cobria amb una bossa d’hores que quedava per la contracció des de l’inici de setembre.

El cost de la jornada intensiva de desembre (341,00€) es va poder assumir amb pressupost de l’AMPA .

El cost de la jornada intensiva de juny (4.774,00€) sí que l’haurem de pagar les famílies que en fem ús. El cost del servei s’ha calculat a raó de 14€ per infant, que es cobrarien com a extra en el rebut del mes de juny.

Com he d’informar si vull que el meu fill o filla es quedi de 15:30 a 16:30 durant el mes de juny?

Si el meu fill o filla ja es queda a dinar durant el curs al menys una dia a la setmana i vull que es quedi de 15:30 a 16:30, no he de fer res. Es facturaran els 14€ automàticament al rebut de juny.

Si el meu fill o filla no es queda a dinar cap dia durant el curs, abans del divendres 19 de maig, hauré d’enviar el formulari omplert a serveis@ampajoanmirobcn.cat o dur-lo imprès i omplert en paper i lliurar-lo a l’escola a l’atenció del Jose Tapias (administratiu de l’AMPA). Llavors, s’inclouran els 14€ al rebut de juny.

Com he d’informar si NO vull que el meu fill o filla es quedi de 15:30 a 16:30 durant el mes de juny?

Si el meu fill o filla es queda a dinar durant el curs al menys una dia a la setmana i no vull que es quedi de 15:30 a 16:30 durant el mes de juny, abans del divendres 19 de maig, hauré d’enviar el formulari omplert a serveis@ampajoanmirobcn.cat o dur-lo imprès i omplert en paper i lliurar-lo a l’escola a l’atenció del Jose Tapias (administratiu de l’AMPA)

Si el meu fill o filla no es queda a dinar cap dia durant el curs i vull poder portar-lo de 15:30 a 16:30 durant el mes de juny, abans del divendres 19 de maig, hauré d’enviar el formulari omplert a serveis@ampajoanmirobcn.cat o dur-lo imprès i omplert en paper i lliurar-lo a l’escola a l’atenció del Jose Tapias (administratiu de l’AMPA)

Puc apuntar al meu fill o filla a dies esporàdics?

No. El servei de monitoratge de 15:30 a 16:30 del mes de juny és un servei que inclou tots els dies lectius del mes de juny. El preu de 14€ dona dret a utilitzar el servei, sigui tots els dies o dies esporàdics.

Si tinc concedit un ajut de menjador, he de pagar el servei?  

El servei de monitoratge de 15:30 a 16:30 del mes de juny NO està becat, pel que a totes les famílies que en vulguin fer us se’ls facturaran 14€ per infant.

Si la meva filla o fill està dins del “Pla de xoc”, he de pagar el servei?

La totalitat de les famílies incloses al “Pla de xoc” NO hauran de pagar per fer us del servei. El cost l’assumirem amb pressupost de l’AMPA.

Atentament,

Junta de l’AMPA

Escola Joan Miró