Estar al dia amb el calendari escolar dels nostres infants pot ser un desafiament. Les famílies que no poden recórrer a un familiar proper saben molt bé la com de difícil pot ser quadrar els calendaris.

Pensant-hi, l’AMPA ha creat un calendari general on trobaràs les principals dates rellevants del curs escolar: dies sense classe, períodes de vacances, actes o celebracions rellevants organitzats per l’AMPA i/o per l’Escola, etc.

Visitant la url (link) podràs veure el quadre amb el calendari, que estarà sempre disponible.

També podeu visualitzar els mesos següents utilitzant les fletxes cap a la dreta o cap a l’esquerra o canviar el visualitzador per setmanes o veure els esdeveniments/ dates importants al calendari setmana a setmana.

Importa aquest calendari al teu telèfon

Si vols tenir tot el contingut d’aquest calendari al teu Google Calendar per poder consultar-lo amb pocs clics segueix els següents passos.

1 – Obrir la url del calendari https://www.ampajoanmirobcn.cat/calendari/

2 – Fes click a + Google Calendar.

3 – S’obrirà l’aplicació de Google Calendar.

4 – A la finestra emergent que apareix, toca Sí o Afegeix .

5 – El vostre calendari apareixerà a l’esquerra, a “Els meus calendaris”. En una llista de calendaris.

I llest! Ja tens totes les dates a pocs clics al teu telèfon.

És important recordar que aquest calendari és un calendari general, actualitzat amb la informació oficial facilitada per l’escola o per les diferents comissions de l’AMPA. Aquesta informació no està personalitzada per a cada curs (classe) ni per a cada infant.

Totes les actualitzacions les fa manualment la Comissió de Comunicació. Si teniu qualsevol dubte o voleu fer alguna observació sobre les dates i esdeveniments publicats si us plau comuniqueu-nos-ho a serveis@ampajoanmirobcn.cat 

El vostre dubte pot ajudar a altres famílies.

Comissió de Comunicació