Famílies, us volem agrair la vostra implicació en l’últim tall de carrer d’aquest divendres 4 de novembre. Va ser un èxit i, en part, gràcies a la participació de tothom. Vam omplir el carril que ens han promès a Entença i vam reivindicar-lo amb els berenars de sisè, activitats, jocs a terra i tallers com el de pancartes, que van quedar com a record penjades a les parets de fora de l’escola.

Del manifest que hem fet, juntament amb la resta d’escoles del carrer d’Entença i l’AV de l’Eixample Esquerra, se n’han fet ressò una desena de mitjans com ara Catalunya Ràdio, El Periódico, Público, betevé, Tot Barcelona, ACN, Europa Press, social.cat… Aquí podreu veure i escoltar algunes de les notícies publicades:

Aquí podeu veure la notícia a BTV:

Això ha tornat a posar la pacificació del carrer d’Entença a l’ordre del dia. Recordem que va ser un dels projectes guanyadors als Pressupostos Participatius, que va amb molt retard i que no s’acabarà fent com volíem. Ara és el moment de reivindicar-lo perquè ens hi juguem molt!

En definitiva, aquesta setmana hem pogut explicar que volem menys contaminació, menys fum i cotxes i que l’entorn del Joan Miró sigui un entorn segur i saludable. Els estudis diuen que els infants que van a l’escola en zones sorolloses, en carrers amb molt de trànsit com el nostre, tenen un desenvolupament cognitiu més lent.

Per tant, la nostra lluita té més sentit que mai. La primera urbanització del carrer d’Entença està prevista a principis d’any però serà de mínims i només provisional. Des de la Comissió de Relacions Externes us demanem que, com a famílies amb infants a l’escola, us feu vostra aquesta batalla i que ens ajudeu a traslladar-la on calgui.

Recordeu que l’Ampa té Twitter i que és un bon canal per fer arribar les nostres protestes. 

Moltes gràcies famílies i… Seguim 💪!