Benvolgudes famílies,

Per al curs 2024-2025, tenim per triar entre un gran ventall d’activitats extraescolars, algunes que ja coneixeu i moltes altre noves, que segur us semblaran interessants.

Des de la Comissió d’Extraescolars de l’AFA i la Comissió del Consell Escolar, s’ha treballat al llarg d’aquest curs per tal d’ampliar l’oferta i, d’aquesta manera, atendre les demandes de les famílies.

Esperem que la proposta que em preparat us agradi i us sembli prou diversa. Hi trobareu activitats esportives, creatives, artístiques, amb idiomes, etc. A més a més, aquest es seguirà oferint el servei d’acollida de tarda (a banda del que s’ofereix al matí).

En totes les activitats, les inscripcions es faran online a través dels formularis / links que trobareu al dossier, directament amb cadascuna de les empreses que ofereix l’extraescolar. Únicament el servei d’acollida de tarda es farà de manera presencial a la secretaria de l’AFA.

Qui ofereix l’activitat?Quan ens hem d’inscriure?Mètode d’inscripció:Quan comença l’activitat?*Quin horari tindrà l’activitat?On contactar en cas de dubtes?

Associació Esportiva Eixample
Entre el 12 i el 18 de juny (o entre el 26 i el 29 d’agost)On-line: Clica aquíEl dilluns 16 de setembre17:00 a 18:00 **contacta@ ae-eixample.cat

Escola de Músics
Entre el 12 i el 18 de juny (o entre el 2 i el 6 de setembre)On-line: Clica aquíEl dilluns 16 de setembre16:30 a 17:30ymallofr@ xtec.cat

First Page
Entre el 12 i el 18 de juny (o entre el 2 i el 6 de setembre)On-line: Clica aquíEl dilluns 16 de setembre16:45 a 17:45school@ firstpageschool .es

Cet10 (acollida de tardes)
Entre el 12 i el 19 de juny (o entre el 2 i el 6 de setembre)Presencial, de 9h a 13h a l’escola. Jose Tàpies.El dilluns 16 de setembre16:30 a 17:30mesteban @cet10.com
* Les activitats de I3 començaran el dimarts 1 d’octubre.
** AEE també té algunes activitats que comencen a les 18:00

Esperem i desitgem que us agradi aquest dossier i aprofitem per animar a pares i mares a unir-se a la comissió d’extraescolars de l’AFA, ja que sense una comissió de famílies voluntàries no seria possible organitzar i preparar aquesta oferta d’activitats.

Clica aquí per accedir al dossier d’activitats extraescolars.

Per a qualsevol dubte i/o suggeriments, podeu contactar-nos al correu:
serveis@ampajoanmirobcn.cat