Des de la Comissió de Gegants us volem explicar el projecte que tenim per fer una nova figura gegantera per a l’escola. Hem demanat una subvenció al Consorci d’Educació perquè el resultat pugui ser una realitat aquest 2024

Serà una nova figura pensada bàsicament perquè els nostres infants puguin participar d’una manera més activa a les cercaviles, és a dir, que la puguin portar ells mateixos. Estem orgullosos de tenir uns gegants com la Lluna i l’Estel però són massa pesants per a la canalla i són ells mateixos els que ens han demanat ampliar la família gegantera del Miró. 

Què farem?

Hi haurà una dotzena de tallers de d’ara i fins a finals d’any, trobades quinzenals que s’organitzaran dins l’escola però en horari no lectiu. Seran els dimarts a les 18 h de la tarda, un cop acabin les extraescolars. 

Atenció! perquè el tret de sortida del projecte serà el proper divendres 15 de març, coincidint amb el tall de carrer programat. Allà demanarem a infants i famílies que pensin, per primer cop, com els agradaria que fos aquesta nova figura. 

La resta de tallers es programaran a partir de l’abril. Ja us detallarem les dates concretes però us avancem que volem explorar l’univers Miró per agafar inspiració, conèixer el món geganter, com són les construccions i les estructures d’un gegantó/ona infantil… etc. Seran trobades on la participació dels infants serà cabdal però que també hauran de comptar necessàriament amb la participació de les famílies i el suport de la comunitat educativa

Com podem participar-hi?

És un projecte obert a tothom, des d’I3 fins a sisè. Creiem que cada curs hi pot aportar alguna cosa diferent. Durant el tall de carrer del dia 15 de març us podreu apuntar en una llista, que anirem actualitzant setmana a setmana. També deixarem un full d’inscripció a secretaria.

No és un projecte tancat, sempre sereu a temps de participar! No cal participar en tots els tallers que proposarem. Només cal dedicar-hi una mica d’esforç i tenir ganes de formar part d’un projecte nou a l’escola i amb família.

Ah! I si hi ha alguna família d’artistes que vol encapçalar alguns d’aquests tallers només ha de fer que posar-se en contacte amb nosaltres a través dels delegats de classe!

Us animem a participar-hi!

Comissió de Gegants