Després de molt treball i reunions durant els últims mesos, des de l’Escola Joan Miró veiem com el projecte per pacificar el carrer d’Entença no es concreta, tal com ens havia promès l’Ajuntament de Barcelona. És per això que, com a AMPA de l’Escola Joan Miró (amb el suport de totes les entitats promotores amb qui ho vam impulsar) hem consensuat un manifest de protesta que us volem compartir i que també hem volgut adreçar als mitjans de comunicació.

Clica aquí per veure el manifest

El manifest s’ha publicat a més de 10 mitjants de comunicació. Aquí en teniu dos exemples:

BETEBÉ: https://beteve.cat/societat/ajuntament-refreda-projectes-pacificar-entenca-rossello/

DIARIO PÚBLICO: https://www.publico.es/public/associacions-denuncien-l-endarreriment-pacificacio-dels-entorns-escolars-carrer-entenca-barcelona.html

Actualment no s’estan complint les dates d’execució que es van prometre, ni sabem del cert si s’acabarà fent la pacificació que s’havia consensuat, que va ser la que va guanyar als pressupostos participatius. Volem un entorn escolar segur per als nostres infants i que el carril més proper a l’escola es prioritzi com a zona d’estada infantil.

No pot ser que tinguem una autopista urbana amb quatre carrils davant de l’escola Joan Miró. Per davant de la nostra escola passen cada dia 26.000 vehicles i això és moltíssim. Si els poséssim en línia recta, tots aquests cotxes i motos arribarien de Barcelona a Montserrat. Per això diem que no volem una pacificació a mitges, volem que es compleixin les dates d’execució promeses i acabar tenint, abans de les properes eleccions municipals, un carril menys de cotxes. Així podrem millorar el nostre entorn escolar, que prou falta ens fa.

Us demanem també suport pel proper tall de carrer que es farà el divendres 4 de novembre, a les 16.30 h, a la sortida de l’escola.

Ara és l’hora de fer-nos sentir!