Aquest dissabte 6 d’abril, els gegants, capgrossos i cuques de l’escola Joan Miró participaran a la Trobada de Gegantons Escolars que se celebra cada any a l’Eixample Esquerra.

La plantada de gegants es farà a les 11h del matí al carrer de Consell de Cent amb Vilamarí. La cercavila començarà a les 11.45h i recorrerà l’eix verd fins al mercat de pagès, a Consell de Cent amb Comte Borrell. En aquest punt és on es faran les presentacions i balls finals, cap a les 12.30h.

Us animem a participar-hi! És l’última cercavila del curs escolar i un bon moment per fer comunitat i també veure de ben a prop els altres gegantons de la resta de les escoles del barri!

LLOC: Cruïlla dels carrers Consell i Vilamarí
RECORREGUT: Eix verd Consell de Cent
HORARI: 11:00 plantada gegants i 11:45 cercavila

VOLEM FER UN NOU GEGANTÓ DE L’ESCOLA

Aprofitem per recordar-vos que, aquest any, volem fer una nova figura gegantera a l’escola. Al passat tall de carrer ja vam demanar als infants que pensessin idees de com podria ser.

Però necessitem més ajuda: hem preparat una sèrie de tallers on hi poden participar els nens i nenes, l’escola i les famílies!

PROPER TALLER: dimarts 16 d’abril, a les 18h, al menjador de l’escola! Explorarem l’univers Miró per buscar inspiració!

L’activitat és gratuïta i oberta a tots els cursos. Us podeu apuntar en un llistat que té l’Eva a l’entrada de l’escola i per mail a serveis@ampajoanmirobcn.cat

Comissió de Gegants