En el menú que s’ofereix des de cuina, una vegada al mes, se celebra un dia especial. Durant el primer trimestre, els menús especials van ser sobre les comarques de Catalunya, així com al segon trimestre eren comunitats autònomes. Aquest tercer trimestre trobem diferents països del món.
En el mes d’abril hem celebrat com a dia especial el dia de Suècia, on s’ha ofert una amanida Coleslaw amb col, col llombarda, ceba i pastanaga, i de segon Kötbullar, mandonguilles, tomàquet, all, ceba i puré de patata.

Els infants, durant el temps de migdia, han aprofitat per realitzar diferents activitats relacionades amb Suècia.

Els grups d’ I4 i d’ I5 han descobert nova informació sobre el país, com els animals que hi ha. L’Os bru, el ren, el llop i els cérvols són part de la fauna de Suècia.

Les classes de 1r i 2n han proposat el joc del sac suec i el Trip Trap Trull. En el sac suec es fan diferents equips, i els membres han de tornar-se per fer el recorregut travessant diferents obstacles dins d’un sac de tela. El resultat final és la suma de totes les voltes completades per tots els jugadors/es del grup.

Per altra banda, el Trip Trap Trull, el nostre conegut com a tres en ratlla. El primer jugador/a té com a objectiu aconseguir formar una línia de tres del mateix símbol (X o O) en línia horitzontal, vertical o diagonal en el taulell és el guanyador/a.

Els grups de 3r, 4t i 5è han participat el joc de KUBB, un joc d’exterior tradicional suec on l’objectiu és derrocar els cubs de l’equip oponent i, finalment, derrotar el rei/na. Aquest joc és molt popular en reunions familiars i d’amics, i requereix habilitats, precisió i estratègia, per obtenir la victòria.

Finalment, el curs de ha participat a floorball, conegut també com a innebandy en suec, és esport d’equip que es juga en una pista de joc rectangular on l’objectiu és marcar gols fent passar una pilota a través de la porteria de l’equip oponent utilitzant stick.

Mònica Esteban

Coordinadora Temps de Migdia (CET10)