Durant aquest mes de maig, els infants d’I3 que ja no necessiten realitzar la migdiada, han començat a sortir a la zona de les cabanes.

Per altra banda, les classes d’I4 i d’I5 han jugat a una de les seves propostes predilectes: el joc de les pinces. I a més a més, han creat col·lectivament mural d’un núvol màgic on donen la benvinguda al sol i s’acomiaden del núvols.

Els cursos de 1r i 2n han dut a terme una activitat compartida que es diu “Toca i passa”. On l’habilitat motriu és el punt clau del joc per aconseguir agafar el con abans que la teva parella, travessants els cercles que sostenen els companys/es.


Un dels jocs dinamitzats que agrada més al grup de 3r és el dodgeball. Un joc de col·laboració i oposició en un camp dividit en dos. L’objectiu principal és descartar als jugadors/es de l’equip contrari amb llançament de pilota.

Els grups de Montjuïc i Tibidabo de 4t també han participat multitudinàriament al Pitxi, un joc tradicional de pati a Catalunya similar al beisbol on els participants colpegen la pilota amb la mà, el peu o un bat.

Tòquio i Lisboa del curs de han realitzat un Talent show on els participants han demostrat les seves habilitats i les han mostrat als seus companys/es.

Finalment, el grup de ha jugat al base x base, també conegut com a Shootball, i una versió més moderna del dodgeball.


En aquest mes de maig hem celebrat el dia Tailandès com a menú especial a l’escola. El menú constava de curri d’arròs amb pollastre, acompanyat d’amanida tailandesa (cogombre, ceba, cibulet, cacauet i oli de sèsam) i fruita del temps.

Mònica Esteban

Coordinadora Temps de Migdia (CET10)