Durant el mes d’abril, els grups de l’escola han realitzat activitats variades de diferents modalitats durant l’espai de lleure de temps de migdia.

Els grups d’I4 i I5, els timbals, les gralles, els juliverts i les farigoles, han tret diferent material al pati i han fet racons. En aquests racons, els infants podien decidir si jugar a construccions, a saltar a la corda, fer un circuit d’habilitats o jugar sense material.

A més a més, els nens i nenes  d’I4 i d’I5 han pintat les ales de dracs per la seva disfressa que s’han posat per la de  Sant Jordi a Temps de migdia.

Les classes de 1r, les cintes i les mentes,  han fet diferents activitats com l’acrosport, el voleibol i el salt a la corda i  també, han participar en la creació del drac de cicle inicial per la rua.

Les classes de 2n, els/les artistes i les estrelles, també han participat en el muntatge del cap del drac de cicle inicial, així com han fet activitats com taller de verticals, danses del món i hoquei.

Els grups de 3r i 4t també han preparat el cap d’un drac per mostrar a la rua del dia de Sant Jordi.

Els infants de 3r, Montjuïc i Tibidabo,  en aquest mes, han creat collages amb retalls de colors, també han pintat amb els dits, i han representat el Got Talent, entre altres activitats.

Per altra banda, els grups de 4t, Tòquio i Lisboa, ha fet un taller de brotxetes amb fruita, ha realitzat un campionat de globus, taller d’acrobàcies i espais de jocs de taula.

Els grups 5è, Hawaii i Madagascar, també, ha participat en la creació del cap de Sant Jordi per mostrar-lo a la rua de temps de migdia. El voleibol i activitats relacionades amb l’atletisme són altres dinamitzacions que han fet durant l’espai de migdia.

Finalment, els grups de 6è, Júpiter i Urà,  ha participat en diferents espais esportius com és el ping-pong i el tenis. I actualment, algun dels nens i nenes de 6è es troben preparant un Scape-Room per algunes zones de l’escola.

Mònica Esteban

Coordinadora Temps de Migdia (CET10)