Com sabeu el tema d’aquest Carnestoltes a l’escola Joan Miró ha estat la Música.

Com cada any l’equip de migdia també ha participat en la creació de la decoració del dia de Carnestoltes.

El nostre espai ha estat el punt d’unió entre la música clàssica, representada per cicle infantil amb el Petit Liceu, i  la música més moderna, donant pas a la sala de música de Miró Rock, recreada per l’equip de primària.

A més a més, en el nostre menjador s’ha elaborat un espai recreant en Miro’s Club, on es podia escoltar altres gèneres de música com el jazz, la rumba, el hip-hop, la salsa, entre altres.

Durant el mes de gener, l’equip de migdia ha anat elaborant part de la decoració, i a més a més, els monitors i les monitores han rebut l’ajuda dels infants durant l’esbarjo de temps de migdia per elaborar una part de la decoració.

Els infants d’I4 i d’I5 han creat notes musicals amb les mans, les quals han format part de la decoració del mural principal situat al passadís.

Els infants de 1r i 2n han ajudat a pintar un mural que representa les fustes de la terrassa del Miro’s Club, així com han pintat estrelles.

Els grups de 3r han ajudat a crear el casset de música gegant, i també han pintat la figura que representa al noi grafiter.

Els alumnes de 4t han creat el mural del grafit gegant amb el nom de l’escola: Joan Miró.

Lisboa i Tòquio, els alumnes de 5è, han dissenyat els discs de vinils amb goma eva, enganxant les portades que prèviament, els alumnes de 6è, Madagascar i Hawaii, han creat amb el programa del Canva.

A banda, els alumnes de 6è també han dissenyat cartells amb el Canva dels gèneres del nostre club de música.

El treball en equip, des d’un inici, ha estat la peça clau per poder decorar tot l’espai del menjador, creant un ambient divertit pel dia de carnestoltes.

A més a més, el dia de carnestoltes van aparèixer diferents actuacions sorpreses al nostre pub durant l’hora de dinar!

Aprofitem per donar les gràcies per la motivació i la participació de tot l’equip de Temps de migdia per formar part d’un dia tan màgic i diferent.

Mònica Esteban

Coordinadora Temps de Migdia (CET10)