El passat 21 de desembre, l’últim dia del 1r trimestre a l’escola, els infants van gaudir de diferents activitats durant l’horari d’ampliació de la jornada intensiva (15:30h a 16:30h).

Els grups d’I3, les orenetes i els rossinyols, van realitzar un taller de decoració nadalenca, creant un arbre amb la petjada de les seves pròpies mans.

Per altra banda, els grups d’I4 i I5, els timbals, les gralles, els juliverts i les farigoles, van jugar per diferents estacions, on podien escollir pintar un “photocall” de ninots de neu, la zona de pintar les cares o jugar lliurement amb material variat, com són les cordes o els cercles.

Els grups de 1r i 2n, on trobem les mentes, les cintes, els artistes i les estrelles, van gaudir de diferents espais: un mural de desitjos pel 2023, el joc del tres en ratlla i de punteria, i del joc lliure amb altres materials.

Finalment, els grups de 3r, 4t, i , van realitzar unes petites olimpíades on van participar en activitats esportives relacionades amb l’atletisme, el futbol i altres esports alternatius, com per exemple el “pinfuvote”.

Mònica Esteban

Coordinadora Temps de Migdia (CET10)