Ja ho tenim tot a punt. Els gegants de l’escola Joan Miró participaran aquest diumenge 24 de setembre a la Cavalcada de la Mercè! La cercavila començarà a les 18 h des del carrer de Pelai i avançarà fins a la plaça de Sant Jaume. És un dels actes més multitudinaris de la Mercè, on desfilen els gegants i bèsties de Barcelona i no és gens habitual que convidin gegantons escolars. Aquest any dediquen la cercavila al tema de les arts i com que tenim uns gegants mironians han pensat en nosaltres!!!!  

Dia: Diumenge 24 de setembre

Hora: 18:00

Durada: 1 hora (aprox.)

Inici del recorregut (18:00): Carrer Pelai

Final del recorregut (19:00): Plaça de Sant Jaume

Totes les figures que participen al seguici s’aplegaran al carrer de Pelai a partir de les 17 h. La convocatòria es fa per primer cop en aquest espai rememorant les plantades que es feien a principis del 2000 a la plaça de Catalunya.

La Cavalcada de les Arts’

En total sortirem al carrer 56 col·lectius i colles de cultura popular. Des de les figures més tradicionals com els gegants de la ciutat, que són el fil conductor, fins a les bèsties i capgrossos. Aquesta edició, la cercavila porta per nom ‘La Cavalcada de les Arts’ i ens han invitat expressament perquè tenim uns gegants mironians. 

A banda de nosaltres, hi haurà també els gegants artistes de la Pedrera, els del Poble-sec, en Charlie Rivel de Cubelles, l’Ocellaire de l’Eixample i els músics d’Amposta. També es recupera la Compara ‘Visca Picasso!’.

La lluna i l’estel s’han restaurat

Aquesta és una oportunitat única de presumir dels gegants de l’escola, no és gens habitual que gegantons escolars puguin participar d’una festa tan multitudinària i amb tant de ressò com és la Cavalcada. És per això que s’ha aprofitat per restaurar les dues peces, la lluna i l’estel, perquè llueixin per a l’ocasió!

Famílies! Us animem a venir a la Cavalcada i a animar des del públic el pas dels nostres gegants!

També volen convidar a totes aquelles famílies de l’escola que vulguin formar part de la Comissió de Gegants, necessitem gent per a participar en les cercaviles i festes populars on ens conviden. La propera serà el diumenge 8 d’octubre durant la Festa Major de l’Eixample Esquerra. Aquí, sortirem amb els gegants restaurats, amb els capgrossos i les cuques on participen els més petits.

Comissió de Gegants