SERVEI DE PÍCNIC ELS DIES D’EXCURSIONS 

A partir d’aquests any, en les sortides i excursions de dia sencer, en que els nostres infants hagin de dinar fora de l’escola, s’oferirà un pícnic (dinar per emportar) a tot l’alumnat. Els alumnes només hauran de portar una motxilla amb la seva cantimplora amb aigua on poder posar el pícnic del dinar. 

OPCIÓ DE MENÚ VEGETARIÀ 

A partir del mes d’octubre, el servei de cuina oferirà també l’opció de menú vegetarià. Les famílies que ho sol·licitin ho hauran de notificar presencialment a la Mònica (coordinadora de CET10) o via e-mail mesteban@cet10.com  amb el compromís mínim d’un mes sencer. La comunicació s’ha de fer, com a mínim, 2 dies abans d’acabar el mes. No es podran demanar dies solts. 

AL·LÈRGIES O INTOL·LERÀCNIES ALIMENTÀRIES 

Com cada any, s’ofereixen menús específics per celiaquia, intolerància a la lactosa, al·lèrgia als ous i/o al·lèrgia als fruits secs, que són variants del menú estàndard per fer-los aptes per aquestes al·lèrgies o intoleràncies.  

Per tal de demanar algun d’aquests menús cal aportar document via e-mail (mesteban@cet10.com)

o presencialment a la coordinadora de CET10 (Mònica).   

REVISIÓ DELS MENÚS 

A partir d’aquest any afegim un plus de qualitat als nostres menús i un nutricionista col·legiat ens revisa i signa els menús estàndard i vegetarià.   

XERRADA PRESENCIAL A LES FAMÍLIES SOBRE NUTRICIÓ INFANTIL 

La primera quinzena del mes de novembre s’oferirà a totes les famílies una xerrada sobre nutrició infantil, a càrrec del nutricionista col·legiat que ens realitza la revisió dels menús escolars.

Quan tinguem informació més detallada us la farem arribar.                             

GESTIÓ DE L’EQUIP DE CUINA 

Com fins ara, l’AMPA continuarà gestionant la cuina del temps del migdia, mantenint tot el personal de l’equip de cuina.