Benvolgudes famílies,

Com sabeu, aquest curs 2022-23 l’AMPA Joan Miró organitza (de moment) tres activitats per a adults fora de l’horari escolar, que han començat el mes d’octubre.

Per ajudar a dinamitzar encara més els grups i animar-vos a participar, hem decidit obrir les inscripcions durant tot el curs.

Us podreu inscriure a qualsevol activitat en tot moment, sempre que hi hagi places disponibles. Podeu consultar si hi ha places disponibles al Jose Tapias, personalment els dimarts i dijous de 9:00 a 13:00 o per mail (serveis@ampajoanmirobcn.cat). En el moment de la inscripció heu de presentar els fulls de matrícula, també dimarts o dijous de 9:00 a 13:00. Si no podeu anar-hi vosaltres personalment, podeu autoritzar a una altra persona a presentar la vostra inscripció. 

Actualment hi ha places disponibles a totes les activitats.

En particular, les famílies ja apuntades al grup de FUTBOL i al grup de BATUCADA ens han demanat que us diguem que els encantaria que us apuntéssiu, doncs amb més famílies a cada grup l’activitat és més divertida, engrescadora i contribueix a crear comunitat.

Us recordem que el FUTBOL és els dimecres de 19:00 a 20:30

La BATUCADA els dijous de 19:00 a 20:00

I el IOGA els dimecres de 19:00 a 20:30

Trobareu més detalls i el procediment d’inscripció clicant al següent enllaç.

Comissió d’Extraescolars