Aquests curs 2022-23 l’AMPA Joan Miró organitza tres activitats per a adults fora de l’horari escolar, que començaran a partir de la primera setmana d’octubre.

ACTIVITATS

IOGA

Horari: Dimecres, de 19:00 a 20:30

Inici: 5 d’octubre

Places: Actualment queden 3 places lliures (hi ha 7 places ja reservades de persones que van confirmar la seva continuïtat al final de curs passat)

Lloc: Sala de Psicomotricitat 

Preu: 20€/mensuals (el pagament es realitza directament a la monitora de l’activitat)

BATUCADA

Es reactiva el grup de batucada de pares i mares de l’escola per animar les festes. No es requereix de coneixements previs de música o percussió per poder apuntar-se. 

Horari: Dijous, de 19:00 a 20:00

Inici: Octubre

Places: Hi ha 12 places (que són els instruments de que disposem). Us hi podeu apuntar PodeuPregunteu

Lloc: Sala de Psicomotricitat o Aula de Música (pot variar)

Preu: 25€/ mensuals (el pagament es realitza a la Paula, una de les mares apuntades, i ella s’encarrega de pagar al monitor les sessions i, si hi ha romanent, el guarda per reposar material)

FUTBOL

Per pares i mares amb ganes de practicar aquest esport es podran trobar al pati de l’escola i organitzar els seus propis partits.

Aquesta activitat no té un monitor/a. Hi ha una persona (ja presentada voluntària) per encarregar-se de les claus i d’obrir i tancar les portes i les llums. 

Horari: Dimecres, de 19:00 a 20:30

Inici: 5 d’octubre

Places: Hi ha 20 places. Pregunteu

Lloc: Pistes de l’Escola.

Preu: No té cap cost afegit, a part del l’import de l’assegurança en el moment de la inscripció.

INSCRIPCIÓ:

  • Cal omplir i signar la matrícula d’inscripció. La podeu descarregar clicant aquí i dur-la complimentada a l’escola o omplir el full de matrícula a l’escola. 
  • Les inscripcions les formalitzarà el Jose Tapias, administratiu de l’AMPA, en el seu horari d’atenció a les famílies, els dimarts i els dijous, entre les 9:00 i les 13:00
  • En les modalitats de pagament en efectiu o en targeta, caldrà abonar l’import de l’assegurança (pagament únic anual de 5€) en el moment de formalitzar la matrícula. 
  • Us podeu inscriure a qualsevol activitat en tot moment, sempre que hi hagi places disponibles. Podeu consultar si hi ha places disponibles al Jose Tapias, personalment els dimarts i dijous de 9:00 a 13:00 o per mail (serveis@ampajoanmirobcn.cat). En el moment de la inscripció heu de presentar els fulls de matrícula, també dimarts o dijous de 9:00 a 13:00. Si no podeu anar-hi vosaltres personalment, podeu autoritzar a una altra persona a presentar la vostra inscripció. 

Les places s’aniran cobrint per estricte ordre de presentació de les inscripcions.

Fes clic aquí per descarregar-te el full d’inscripció

Inscripcions obertes tot l’any en funció de la disponibilitat de places

Informació general:

  • Durant les activitats es podrà fer ús dels lavabos del centre com a vestuari, però no es podrà accedir a les dutxes, doncs el personal de neteja ja les haurà netejat. 
  • Com que l’equip de neteja de l’escola plega a les 21.30, una hora després del final de les activitats, serà aquest l’encarregat de tancar el centre i posar l’alarma. 
  • La quota d’inscripció a les activitats inclou una assegurança. No es pot participar a cap de les activitats si no s’ha abonat la quota corresponent. Les persones participants només poden ser pares, mares, tutors o tutores d’alumnes del centre.