Hola famílies, el procés per decidir com serà la nova figura gegantera de l’escola ja està en marxa. Des de la Comissió de Gegants us proposem participar en un seguit de tallers per a fer-ho possible! Volem famílies i infants amb idees i ganes de passar-ho bé. Si hi esteu interessats, us podeu apuntar al grup de WhattsApp de TALLERS GEGANTS que compartirem a classes, a la recepció de l’escola o per mail a serveis@ampajoanmirobcn.cat

La Fundació Miró ens ha assessorat i donat algunes claus per entendre com treballava Joan Miró i quin són els elements que conformen el seu univers artístic. Partirem d’aquests coneixements per inspirar-nos i començar a pensar quins atributs volem que tingui la nostra nova figura gegantera.

Dia: dimarts 16 abril

Hora: 18h (un cop acabin les extraescolars)

Lloc: menjador escola

Anirem a la Casa dels Entremesos per conèixer de primera mà més coses sobre els gegants de la ciutat: com són i de què estan fets. Ens els deixaran veure de prop i tocar!

Dia: dissabte 4 de maig

Hora: 11:30

Lloc: Casa dels Entremesos (pl. de les Beates, 2)

Preu: 5 euros (activitat amb inscripció)

Participarem a la Festa Lúdica que se celebrarà a l’escola per donar a conèixer el nostre projecte.

Dia: diumenge 28 abril

Hora: matí

Lloc: pati escola

Partirem de les idees recollides en els diversos tallers que haurem fet per decidir com serà la nova figura gegantera de l’escola. Es posarà en comú tot el que s’ha treballat i d’aquí en sortirà el disseny final.

Dia: dimarts 14 maig

Hora: 18h (un cop acabin les extraescolars)

Lloc: menjador escola

Aprofitarem el tall de carrer per continuar donant forma al disseny de la nova figura gegantera de l’escola.

A l’últim taller les famílies van construir una escultura sobre com imaginaven el nou gegantó/gegantona… però eren només idees i ara aquestes s’han de concretar sobre el paper!

Us animem a venir, observar tot el que hem creat fins ara i a posar-vos a dibuixar! Aprofitarem l’assiència al tall de carrer per fer una primera exposició de tots els tallers i materials que hem recollit fins ara.

Dia: divendres 24 de maig

Hora: 16.30h (tall de carrer)

Lloc: Entença/Diputació

Amb el disseny fet, ens posarem mans a l’obra i començarem a construir la nova figura gegantera. Haurem de pensar entre tots com fer-ho, de quin material ha d’estar feta i com es podrà dur a terme.

Dia: dimarts 4 juny

Hora: 18h (un cop acabin les extraescolars)

Lloc: porxos escola

Ens assessoraran per aconseguir que la nova figura gegantera pesi el menys possible i la puguin dur els nens i nenes de l’escola. Haurem de fer moltes proves per escollir el disseny més adequat. Serà l’últim taller del curs!

Dia: dimarts 18 juny

Hora: 18h (un cop acabin les extraescolars)

Lloc: porxos escola

  • Podeu participar en un, dos, tres… o tots els tallers que vulgueu. 
  • Són activitats que no tenen edat! Quanta més barreja de cursos millor, perquè el resultat final serà mèrit de tota la comunitat educativa.
  • El requisit indispensable és que els infants participin amb les seves famílies! Entre tots ho farem tot!

Comissió de Gegants