Durant el temps de migdia del mes de març s’han preparat i dinamitzat activitats i tallers de tipologies diferents. Compartim amb vosaltres una petita mostra del que ha fet cada curs.

Els grups d’infantil, d’I4 i d’I5, han aprofitat l’espai de la pista per proposar activitats com dibuixar les seves pròpies siluetes i jugar als jocs la pinça, una de les activitats que els infants més demanen i gaudeixen en jugar.

El curs de 1r, Farigola i Julivert, han pintat mandales, han participat en trobar un tresor i han creat un mural conjunt. A banda, han participat conjuntament amb les classes de 2n, Mentes i Cintes, al joc del tabú amb paraules relacionades amb l’alimentació.

Els grups de 2n, Cintes i Menta, també han jugat a les estàtues musicals, al joc del “Simon diu” i a la pedra, paper i tisores en format gegant.

Mediterrani i Carib, les classes de 3r, han suggerit les activitats com el Dudgeball, l’handbol, el joc amb malabars i un taller de creació de polseres.

Les classes de 4t, Montjuïc i Tibidabo, han participat en un concurs d’avions de paper, al joc de l’atrapa cues. També han realitzat un taller d’alimentació on han tallat i pelat diferents tipus de fruita per crear una broqueta i menjar-se-la com a postres.

Lisboa i Tòquio, de cinquè, aquest mes s’han fet diferents sessions de material de circ i d’esports amb raqueta, com el tenis, el bàdminton o el ping-pong. A banda, el monitor Nica ha fet una sessió de 1rs auxilis adaptada la seva edat als infants, ja que ell està especialitzat.

Finalment, els grups de 6è, Madagascar i Hawaii, han participat en el taller pintura on estan preparant els murals que es col·locaran a les finestres del menjador gran i han proposat diferents jocs de taula.

Mònica Esteban

Coordinadora Temps de Migdia (CET10)