Famílies,

No us perdeu el dilluns 14 de novembre a les 18:15, al menjador de l’Escola Joan Miró, la Xerrada sobre Nutrició Saludable a càrrec del Dr. Cristian Didier, Nutricionista i Dietista. El Dr. Didier és la persona que ens supervisa i valida els menús que oferim als nostres infanta a l’escola i ens parlarà de:


Què és menjar variat i equilibrat?
Canvis en els menús escolars
Alimentació familiar, els àpats de casa
Com aconseguir menjar tots el mateix?
I més…

La xerrada té una durada prevista de 90 minuts, on aproximadament 60 minuts seran d’exposició i 30 minuts es destinen a respondre peguntes que pugueu fer les famílies.

Per a facilitar-vos l’assistència, hi haurà servei d’acollida d’infants de 18:00 a 20:00. Entre les 18:00 i les 18:50 hi haurà una persona pendent d’obrir la porta a les famílies. Més enllà de les 18:50 ja no es podrà accedir.

Dr. CRISTIAN DIDIER HERNÁNDEZ
DIETISTA – NUTRICIONISTA, NÚM. COL: CAT 000694

Didier és Doctor en Nutrició, investigador i docent de la Universitat de Lleida. Expert en TCA, nutrició intuïtiva i inclusiva, espot, diabetis i malalties metabòliques.

Té una àmplia experiència en el tractament dietètic – nutricional en diferents situacions de la vida i és el director del centre Disanta Nutrició.

Us hi esperem!

Comissió de Menjador