El dilluns 23 d’abril ens tornarem a reunir a l’Escola!

El motiu de la trobada és poder compartir amb els amics i els companys el plaer de remenar, mirar, llegir… i gaudir dels llibres.

Convidem doncs a tots els nens i nenes a portar a l’Escola llibres en bon estat, llibres que ja no tornareu a llegir, llibres que teniu repetits, llibres que us agradaria que algú altre llegís… per a la Fira d’intercanvi.
Recordeu portar llibres adequats a la vostra edat. També podeu aprofitar per portar-ne tants com vulgueu per als més petits o més grans que vosaltres.

Ei! No val treure’s les rampoines de sobre! Aquests llibres els intercanviem i han d’estar en bon estat. Muntarem les paradetes al pati i tothom podrà marxar a casa amb alguna lectura interessant.

Cal que tots els nens i les nenes, de P3 a 6è, porteu un o més llibres a l’Escola a partir de dilluns 9 i fins el dilluns 16 d’abril per a intercanviar a la Fira.

Les mares, els pares, els avis i àvies, així com els i les mestres… també podeu portar un llibre i deixar-lo en una caixa que trobareu al vestíbul a partir del dimarts 17 d’abril. Muntarem una parada per als llibres d’adults a les 16.30 h.

Recordeu que a la Fira els nois i les noies de 6è són els encarregats de les parades.

Equip de Coordinació Pedagògica
Barcelona, 6 d’abril de 2018

Descarrega aquí la circular de l’escola en format pdf.