Hola famílies! Estem molt contents perquè els gegants de la nostra escola han participat a la Cavalcada de La Mercè 2023 (Festa Major de Barcelona). Va ser diumenge dia 24 de setembre, amb una cercavila que va recórrer el carrer de Pelai, la Rambla, el carrer Ferran fins arribar a la plaça de Sant Jaume.

Gràcies a totes les famílies que vau seguir-nos al llarg de recorregut, animant i cridant fort: –“Visca el Joan Miró!”

Participar a la Cavalcada és un fet excepcional que vam voler viure al màxim! La Lluna i l’Estel van ser uns dels gegants convidats aprofitant que són mironians i que aquest any la cercavila es dedicava a la ‘Cavalcada de les Arts’ i commemorava els 50 anys de la mort de Pablo Picasso.

**EXCLUSSIVA!!** Estem preparant un vídeo reportatge que esperem poder compartir amb vosaltres ben aviat…

Aprofitant aquesta invitació, hem restaurat els gegants de l’escola. Si us hi fixeu quan entreu per la porta principal, els veureu més lluents que mai!

LA PROPERA CITA: DIUMENGE 8 OCTUBRE, a Festa Major de l’EIXAMPLE ESQUERRA

El proper diumenge 8 d’octubre participarem a la cercavila de la Festa Major de l’Eixample Esquerra. Sortirem amb la Lluna i l’Estel, amb els tres capgrossos i les cuques on ja sabeu que hi tenen cabuda els més menuts.

Us recordem també que, si teniu ganes de formar part de la colla gegantera, només heu de comunicar-ho als delegats de la vostra classe.

Comissió de Gegants